Ontdek Loxam

LOXAM, méér dan alleen materieelverhuur!

Loxam is uw partner voor het huren van professioneel materieel. Met een netwerk van 1100 vestigingen in 30 landen, waarborgt Loxam de kwaliteit van haar diensten en advies, ongeacht waar uw project is.
 
In Nederland heeft Loxam 50 vestigingen verdeeld over drie divisies : Loxam Rental (algemene verhuur), Loxam Access (specialist in de verhuur van hoogwerkers) en Loxam Power (specialist in de verhuur van stroomaggregaten).
 
De kracht van Loxam ligt vooral in de vloot van 650.000 stuks geschikte, veilige en milieuvriendelijke machines. Ons onderscheidend vermogen zit in onze dienstverlening daar omheen. Zo is Loxam de eerste verhuurorganisatie die bestellen via 2ba aanbiedt en helpen onze mensen u gegarandeerd 24/7 met service & technische ondersteuning. Ontdek onze volledige dienstverlening op www.loxam.nl/services
 
Onze slogan 'MÉÉR DAN ALLEEN MATERIEELVERHUUR' is onze belofte aan u, om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen.

VERANTWOORD VERHUREN                                    
Klanten tevreden stellen, medewerkers motiveren, verbeteren van de economische prestaties en het beperken van zijn milieu-impact: dat is de ambitie van Loxam voor de komende jaren. De groep is zich bewust van de impact van zijn activiteit op het milieu en toekomstige generaties.
De implementatie van een milieu- en kwaliteitsmanagementsysteem, een versterkt veiligheidsbeleid, verantwoorde keuzes en de betrokkenheid van alle teams rond de waarden van duurzaamheid getuigen van het lange termijn commitment op dit gebied.
 
CERTIFICERING
Loxam is naast ISO 9001 ook ISO 14001, ISO 26000, ISO 45001 en VCA-gecertificeerd.


LOXGREEN
Dit jaar omvat het nieuwe assortiment van Loxam uitsluitend elektrisch of hybride materieel: hybride hoogwerkers, elektrische trilstampers, trilplaten, wielladers en compacte graafmachines en met accu aangedreven gereedschappen. Al deze items beantwoorden aan de uitdagingen van de energietransitie en de behoeften van werklocaties in stedelijke of compacte omgevingen. U herkent deze machines aan het LOXGREEN label.


24/7 BESCHIKBAARHEID
Het kan altijd voorkomen dat er op projecten of bij calamiteiten buiten de reguliere openingstijden materieel benodigd is. Loxam voorziet in deze behoefte.
Om klanten maximale zekerheid te bieden heeft Loxam een 24/7 calamiteitendienst die landelijk geborgd is, 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door!
Hiervoor is het land onderverdeeld in vier regio’s. In elke regio zijn vestigingen aangewezen die het eerste aanspreekpunt voor hun regio vormen. 
Zowel monteurs als verhuurmedewerkers staan standby en ontvangen hiervoor een vergoeding. Deze personen zijn dus altijd bereikbaar.

EEN EFFICIËNT MILIEUBELEID
Loxam heeft een heldere visie op zijn duurzaamheidsambities die is vertaald in een strategisch plan met KPI’s waarover wordt gerapporteerd. Klik hier voor het corporate rapport van 2021 van Loxam.
 
Dit getuigt van Loxam’s  betrokkenheid en bevestigt onze status als verantwoord verhuurbedrijf.
 

LOXAM, AANGESLOTEN BIJ GLOBAL COMPACT
Om de verbintenis op het gebied van MVO duurzaam en sterker te maken heeft Loxam zich aangesloten bij Global Compact. Door dit wereldwijde initiatief te onderschrijven heeft Loxam zich verbonden aan de 10 basisprincipes van dit pact. Deze beginselen betreffen mensenrechten, arbeidsomstandigheden, milieubescherming en corruptiebestrijding.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}